11 DEC 2020

Skvelý zásah na Matematickom náboji

Medzinárodná súťaž Matematický náboj sa tento rok konala v neštandardnom termíne 11.12.2020 a neštandardne sa súťaže mohli zúčastniť aj minuloroční absolventi. Náš tím v zložení Martin Kliment (III.A), Adam Džavoronok (II.A) a absolnenti Ronald Doboš, Matej Hanus a Michal Masrna obsadili 2. miesto v kategórii Seniori.

Skvelý zásah na Matematickom náboji - foto

Súťaž Matematický náboj bola v minulom školskom roku naplánovaná na marec 2020, tá sa však bola z dôvodu pandémie bez náhrady zrušená. V tomto školskom roku zvolili organizátori decembrový termín, presunuli súťaženie do online herného prostredia, navýšili kapacitu počtu súťažných tímov a umožnili zapojiť sa do súťaže aj minuloročným absolventom.  Čo sme využili ...

Tím v zložení  Martin Kliment (III.A), Adam Džavoronok (II.A) a absolnenti Ronald Doboš, Matej Hanus a Michal Masrna obsadili 2. miesto v kategórii Seniori v rámci Slovenska a v celkovom medzinárodnom rebríčku sú na 5. mieste.

V kategórii Juniori sa najlepšie darilo chlapcom z III.A a ich tím v zložení Matúš Bucher, Matúš Masrna, Erik Novák, Maximilián Pándy a Matúš Vysoký sa umiestnil na 5. mieste v rámci Slovenska a celkovo bol 32.

V kategórii Seniori súťažilo v rámci Slovenska 80 tímov, celkovo to bolo 363 tímov.
V kategórii Juniori to bolo 132 tímov zo Slovenska a celkovo 569 tímov. Pekné výsledky dosiahli aj naše ďalšie tímy.

Kategória Seniori
13. miesto (SK) … Martin Andričík, Alex Blandón, Jakub Mandzák, Norbert Micheľ, Ján Richnavský (všetci zo IV.A)
32. miesto (SK) … Daniel Kalina (IV.A), Martin Kánássy, Kamil Kaszycki (IV.A), Adam Mackanič (IV.A) a Maroš Mešter (IV.D)

Kategória Juniori
10. miesto (SK) … Filip Brutovský, Adam Čabrák, Adam Garafa, Hugo Halász a Jakub Mičko (všetci III.A)
11. miesto (SK ) … Natália Čigašová, Richard Gerboc, Oskar Hritz, Matej Kozub a Štefan Vašák (všetci II.A)
24. miesto (SK) ... Adam Harmanský, Alžbeta Klimentová, Pavol Alexander Komloš, Matej Kundrík, Patrik Stercz (všetci I.A)

Všetkým srdečne blahoželáme a ďakujeme, že dôstojne reprezentovali našu školu.