06 OKT 2022

Zbierky Biela pastelka a Modrá nezábudka(foto)

V piatok 23.9. sa študenti našej školy zapojili do zbierky Biela pastelka a 5.10.2022 sme podporili Ligu za duševné zdravie účasťou na Modrej nezábudke.

Zbierky Biela pastelka a Modrá nezábudka - foto
Okrem šikovných žiakov máme v škole aj takých so srdcom na správnom mieste. Práve vďaka nim a ochotným vyučujúcim sa podarilo zorganizovať ďalší ročník Zbierky Biela pastelka ale aj Zbierky Nezábudiek. Výnos z prvej zbierky je použitý na poskytovanie sociálneho poradenstva a sociálnej rehabilitácie pre nevidiacich a slabozrakých ľudí. Peniaze vyzbierané z nezábudiek Liga za duševné zdravie využije prioritne na prevádzkovanie bezplatnej telefonickej linky pomoci. Bielej pastelky sa s pomocou p.p. Balážikovej zúčastnili: Ema Valenčíková, Laura Krišandová a Ester Kolarovská z III.B, Sofia Illésová z III.D, Erik Szmolniczky a Peter Veľas z III.A a Adrián Lajčiak z III.C.
Predaj nezábudiek sa uskutočnil vďaka pani psychologičke a peer aktivistom- Nicolas Popovič, Júlia Danielovičová, Michaela Rojková (IV.C) a Ján Lukáč s Alenou Závodníkovou (III.B). 
Všetkým dobrovoľníkom, aj tým, ktorí do zbierky prispeli ĎAKUJEME.