23 SEP 2022

FEMALE LEADERSHIP INNOVATION CAMP

Pre študentky stredných skôl, ktoré v tomto školskom roku absolvujú program Aplikovaná ekonómia (študentskú firmu), bola v spolupráci so Citi Foundation pripravená súťaž Citi Female Leadership Innovation Camp v Bratislave.

FEMALE LEADERSHIP INNOVATION CAMP - foto

Celodenná súťaž Innovation Camp je intenzívna skúsenosť pre študentky, ktorá stimuluje ich kreatívne a inovačné schopnosti. Študentky pracovali na reálnej výzve v 4-členných zmiešaných tímoch. Ich úlohou bolo nájsť najlepšie riešenie na zadanú tému - Ako motivovať ženy, aby sa stali líderkami - a prezentovať ho pred odbornou porotou. Súťaže sa zúčastnilo spolu 48 študentiek z 13 škôl. Vďaka tejto súťaži si študentky mohli precvičiť svoje komunikačné prezentačné zručnosti a vyskúšať si tímovú prácu pri riešení výzvy.

Súťaž bola určená študentkám stredných škôl (dievčatám), ktoré v tomto školskom roku absolvujú program Aplikovaná ekonómia.

Našu školu reprezentovali Tereza Pažinová z 3.A, Ema Šlepkovská, Rebeka Hubková z 3. B a  Bianka Forgáčová z 3.D.  Tím dievčat, v ktorom bola aj naša študentka Bianka spolu so študentkami z Novej Dubnice, Serede, gymnázia Alejová a SP3 stavebnej z Košíc obsadil  so svojim nápadom druhé miesto. Gratulujeme.